De goedkoopste Full Color bedrukte dozen op maat.

Full color bedrukte doos op maat.

Hoe worden onze goedkope full color bedrukte dozen op maat gemaakt?

Het full color gedeelte, de buitenkant van de kartonnen doos wordt eerst gedrukt en eventueel afgewerkt met vernis een glans laminaat of een mat laminaat, net naar wat uw wens is.

Verdere veredeling met Hotfoil of een andere afwerking zoals Embossing kan nog worden toegevoegd.

Na het afwerken van het drukwerk wordt dit aangebracht, gelijmd, op de rest van het kartonnen vel wat na deze handeling compleet is. Dit karton kan nu verder worden verwerkt door het te stansen en lijmen tot een doos, zoals normaal ook gebeurd.

goedkope full color pizzadozen

Wat is het voordeel van pre print of vooraf bedrukte full color dozen op maat?

Door eerst het losse vel full color in offset te bedrukken en af te werken met vernis, laminaat of andere bewerkingen uit te voeren en dit daarna op de rest van het karton aan te brengen heeft u een drukbeeld of druk resultaat in dezelfde kwaliteit als gewoon offset drukwerk wat geen doos is.

De bedrukking heeft geen strepen die je wel hebt als je direct op karton drukt en die komen door de golf in de kern van het materiaal.

Pre print bedrukte dozen op maat hebben dus een hoge kwaliteit offset druk en zijn vaak sterker dan gewone golf kartonnen dozen omdat het vel waarop gedrukt wordt wat dikker en of steviger is dan het normale papier wat gebruikt wordt voor de toplaag van het karton waar de doos van gemaakt wordt.

Waarom zijn onze Full Color bedrukte dozen op maat het goedkoopst?

Onze ISO gecertificeerde partners hebben het meest recente machinepark wat op dit moment beschibaar is. De fabrieken zijn optimaal geautomatiseerd voor het produceren van deze soort Full Color verpakkingen.

Doordat de ISO gecertificeerde fabrieken in Europese 'lage lonen' landen (EU) staan zijn de personeelskosten veel lager dan in Nederland, België of Duitsland.

Maar let op, de meeste van deze fabrieken hebben als eigenaar een Duits, Belgisch of Nederlands moederbedrijf!

Vanwege de veel lagere loonkosten krijgt u de laagste prijs voor uw full color bedrukte doos, maar het kan zijn dat die doos uit dezelfde fabriek komt waar uw huidige leverancier u een offerte voor heeft gegeven! De productie en levertijd zijn dan ook niet langer dan u gewend bent. Productie in 5 werkdagen is geen probleem.

Nog een opmerking die we vaak horen dat we een lagere prijs aanbieden vanwege mindere kwalteit materiaal en dus een slechtere doos, deze gaat door voorgaande argumenten niet op.

Om dit te bewijzen sturen we u GRATIS een voorbeeld doos van het door u gewenste materiaal, conform de offerte. U bepaald of dit naar wens is of niet.

Als voorbeeld wat al een prijsverschil heeft is een stansmes voor een FEFCO doos met automatische bodem, deze kost bij ons 40% minder dan in Nederland!

De goedkoopste full color bedrukte dozen op maat bestellen?

Gebruik uw budget optimaal en laat uw goedkope Full Color dozen of verpakkingen door ons produceren! Ook productie en transporttijd zijn niet veel langer in vergelijk met een bestelling bij een Nederlandse collega.


U krijgt bij ons de laagste prijs voor uw Full Color bedrukte dozen! Wij nemen genoegen met minder marge maar hebben daardoor meer klanten!

Velen gingen u voor!

Wij garanderen u:

 • snelle duidelijk offerte,
 • hoogste kwaliteit,
 • lage prijs,
 • lage of geen stansmes kosten,
 • ISO gecertificeerde productie,
 • GRATIS proefmodel ter controle bij opdracht,
 • direct contact - korte lijnen,
 • veel afwerkings mogelijkheden,
 • franko levering,
 • GRATIS advies en design

Wilt u snel een duidelijke offerte? Dan hebben wij nodig:

 1. Maten van de dozen.
 2. Binnen of Buitenmaat.
 3. Soort karton.
 4. Bij Golfkarton, enkel golf of dubbel.
 5. Hoeveel gewicht gaat erin en eventueel waar wordt het voor gebruikt; opslag, transport, in koeling, etc.
 6. Aantallen per bestelling en hoe vaak besteld per week / maand / jaar.
 7. Gewenste bedrukking en afwerking.
Mail deze gegevens of een bestaande offerte naar: sales@12box.nl
 

Heeft u al een offerte liggen?

Vraag ons een vergelijk, mail ons de offerte en wij geven u een betere prijs!
 

Contact:

12Box.nl

Postbus 1295, Almere, the Netherlands

+31 85 0030450

sales@12box.nl

Follow me on LinkedIn